Kandírozott kiwi
5,610 Ft5,610 Ft /kg
Előnyös tulajdonságai közé tartozik a bőrtónus és -textúra javítása, a vérnyomás csökkentése, valamint a szívbetegségek megelőzése is. A kisméretű gyümölcsben több, létfontosságú tápanyag, többek között az E-vitamin, a réz, a K-vitamin, a kolin, a magnézium és a foszfor nagy mennyisége is fellelhető.
A kiwiben ráadásul több a C-vitamin, mint a legtöbb más gyümölcsben.
A bőr támasztórendszere, a kollagén, melynek egyik legfontosabb tápanyaga a C-vitamin, amely antioxidánsként működik a szervezetünkben, és megakadályozza a napfény, a légszennyezés és a füst okozta károsodások kialakulását, kisimítja a ráncokat, és javítja a bőr általános textúráját.
A kutatások szerint fogyasztása alvászavarban szenvedő felnőttek esetében javítja az elalvást, az alvás időtartamát és hatékonyságát. A zöldségek és gyümölcsök fogyasztását már régóta összefüggésbe hozzák a szívbetegség, a cukorbetegség, a rák és más betegségek csökkent kockázatával. Több kutatás is kimutatta, hogy a kivihez hasonló növényi élelmiszerek a túlzott súlyfelesleg és az általános halálozás kockázatát is csökkentik.