Csokis kávészem, étcsokoládés kávébab
A csokibevonat min. 45%!
Az étcsokoládé egészséges, enyhén kesernyés íze kiválóan passzol a pörkölt kávészemekhez. Ez volt a kiindulópontja ennek a drazsézott termék fejlesztésének, ez a csokival bevont dél-amerikai kávészem. Az egyik titok a jó minőségű bevonócsoki, sokan olcsóbb, kevesebb értékes alapnyagot tartalmazó terméket használnak, mi azonban nem spórolunk ezen, a magasabb kakaótartalom alapvető. Finom kávészemek étcsokoládéban. Igazi felrázó élmény.
Néhány cég már kínálja ezt a terméket, ebben az egyedi, nagyobb kiszerelésben, ömlesztve (akár 2 kg-os dobozban) azonban mi hozzuk először ezt forgalomba!
A kávébab ehető, és akik a kávét szeretik, általában a kávébabot is szeretik ropogtatni. Csokival párosítva különösen finom. Mivel élénkítő hatású, egyszerre nem szabad belőle sokat enni, pár szem is elég belőle az ízélményhez. (Ahogy a kávé, úgy a túl sok kávészem is megemelheti a pulzust, terhelheti a szívet.)
A kávébab – pörköléstől függően – kemény, de nem különösebben jelent veszélyt a fogakra – a kavics drazsé ennél azért keményebb. Javasoljuk kávézók, kávéházak számára is, apró figyelmességként néhány szem ebbőkl a csemegéből, és vendéegi garantáltan visszajárnak.
Összetevők: Pörkölt kávészemek étcsokoládé 45% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgáló: szója-lecitin, természetes vanilia kivonat), növényi zsír, fényezőanyagok: E414 (gumi arábikum), E904 (sellak)
Tápanyag tartalom 100 g termékben:
energia: 1839 kJ/452 kcal
zsír: 30,2 g, ebből telített: 18.6 g
szénhidrát: 37,3 g, ebből cukor: 34,75 g
fehérje: 6,13 g
só: 0,025 g