Tömeg | 1 kg |
---|
1,210 Ft1,210 Ft /kg
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják.
Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza korpáját és csíráját is tartalmazza!
Összetevők:
durumbúza
Allergének a termékben:
glutén
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1463 kJ (350 kcal)
Zsír 1,5 g
-amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 69,8 g
-amelyből cukrok 2 g
Fehérje 12,5 g
Rost 3,5 g
Só 0,02 g
Felhasználási javaslat:
Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen
Származási hely:
Törökország
Milyen diétába illeszthető:
Vegán
Vegetáriánus
Tömeg | 1 kg |
---|