- Kezdőlap
- Alapanyagok
- Köretek
- Barna bulgur
Tömeg | 1 kg |
---|
898 Ft898 Ft /kg
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják.
Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza korpáját és csíráját is tartalmazza!
Összetevők:
búza
Allergének a termékben:
glutén
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1394 kJ (333 kcal)
Zsír 1 g
-amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 66 g
-amelyből cukrok 2 g
Fehérje 12,5 g
Rost 5 g
Só 0,02 g
Felhasználási javaslat:
Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen
Származási hely:
Törökország
Milyen diétába illeszthető:
Vegán
Vegetáriánus
Tömeg | 1 kg |
---|